Problem Med Usergui_1b_tiger

Postby lgrfbs » Sun Feb 01, 2009 4:38 am

Freesco v0.3.5
När jag loggar på FREESCO:s control panel via webben och ska lägga till en användare med usergui (<a href='http://uk.freescosoft.net/0.3.x/beta/usergui_1b_tiger' target='_blank'>usergui_1b_tiger</a>) så får jag bara:
[Shell] /bin/flase (for ftp and mail users) /bin/sh (for telnet and ssh users) /bin/psh (for dail in users)

till svar vad kan vara fel?


--- Edit ---
Fick till det, det var webläsaren som hade skräp i temp mappen.
ni kan ta bort inlägget då det inte fyller någon funktion lägre.
Freesco - PicoPhone & NetMeeting: robb-h.mine.nu
Intressanta hemsidor: JemtRallarna LGR FBS Min Labbsida
Fel 404 = Felet är 404mm från skärmen.
User avatar
lgrfbs
Junior Advanced Member
 
Posts: 100
Joined: Mon Mar 01, 2004 5:37 pm
Location: Jamtland

Postby Lightning » Sun Feb 01, 2009 6:59 am

”Den kända "admin” användaren eller användaren har du valt att byta ut den kända "admin” användaren är olnly användaren med ”root” privilegierar.

Ledset är detta till och med en on-line översättare, så jag kan inte förstå vad du frågar.
If you are afraid that you might make a mistake. The chances are high that you will never learn anything.
User avatar
Lightning
FREESCO GOD !!
 
Posts: 12080
Joined: Wed Nov 14, 2001 6:50 am
Location: Oregon, USA

Postby Zedde » Sun Feb 01, 2009 10:30 am

Lightning wrote: ”Den kända "admin” användaren eller användaren har du valt att byta ut den kända "admin” användaren är olnly användaren med ”root” privilegierar.

Ledset är detta till och med en on-line översättare, så jag kan inte förstå vad du frågar.

Good try

But it was a crappy configed web browser ;)
"From now until the end of the world,
we and it shall be remembered.
We few, we Band of Brothers.
For he who sheds his blood with me shall be my brother."
User avatar
Zedde
Junior Advanced Member
 
Posts: 161
Joined: Mon May 20, 2002 3:38 pm
Location: Sweden

Re: Problem Med Usergui_1b_tiger

Postby lgrfbs » Wed Feb 17, 2010 7:03 pm

Upptäckte nyligen att problemet återkommer när jag kör nyare och andra webläsare än IE6, någon som vet varför det beter sig så här?
Detection newly that problem is rearriving when I test with newer webbrowser than IE6, anyone have a idea way this
behavior?

Testat med
Tested with:
Opera 10.10
SeaMonkey 1.1.18
Freesco - PicoPhone & NetMeeting: robb-h.mine.nu
Intressanta hemsidor: JemtRallarna LGR FBS Min Labbsida
Fel 404 = Felet är 404mm från skärmen.
User avatar
lgrfbs
Junior Advanced Member
 
Posts: 100
Joined: Mon Mar 01, 2004 5:37 pm
Location: Jamtland


Return to Svenska - Swedish

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron