Hårdvara

Postby Stig » Fri May 25, 2007 1:51 am

Jag har tänkt uppgradera min FREESCO burk.
Idag körs det på en gammal <a href='http://www.sadako.mine.nu/phpsysinfo/' target='_blank'>350 MHz PII burk</a>med 512 MB RAM och jag tänkte uppgradera till en AMD Sempron 3200+ med 1 GB RAM

Nu till min fråga:
Kan jag bara flytta över hårddiskarna och nätverkskorten och allt fungerar direkt som vanligt, eller bör jag tänka på något?
User avatar
Stig
Member
 
Posts: 71
Joined: Thu May 09, 2002 7:02 pm

Postby Doc Nielsen » Fri May 25, 2007 4:11 am

Hvis hda på den gamle bliver hda på den nye så ser jeg intet problem med bare at flytte dem.
Du burde kunne flytte dem over og teste, og hvis det ikke virker så flytter du bare disken tilbage igen.
I work to better myself, for the sake of all mankind...
Everyone talks about changing the world, but no one talks about changing themselves.
User avatar
Doc Nielsen
Junior Member
 
Posts: 41
Joined: Wed Nov 14, 2001 2:02 am
Location: Copenhagen, Denmark

Postby Stig » Fri May 25, 2007 8:43 am

Ok.
Jag har också tänkt att det bör fungera.
Visserligen vet jag att det inte funkar på samma sätt som med MS där allt måste registreras i en stor registerfil, men helt säker är jag inte.
Skall sätta ihop den nya maskinen i kväll och testa.
Tänkte stänga av alla tjänster (Apach. MySQL bl.a) och sedan starta upp tjänst för tjänst och se om det funkar.

Tack för hjälpen
User avatar
Stig
Member
 
Posts: 71
Joined: Thu May 09, 2002 7:02 pm


Return to Svenska - Swedish

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron